Ruhaügyek a szoptatás és a várandósság alatt

Mióta van mamamibolt, mindig igyekeztünk olyan termékeket hozni nektek, amelyet már kipróbáltunk, és amelyek a számunkra fontos teszteken és szűrőkön már bizonyítottak. Időnként viszont fordítva alakulnak a dolgaink, és tanulunk tőlete - így érkezett meg hozzánk az első Boob szállítmányunk is. Ti ajánlottátok, kipróbáltuk, és ahogyan az lenni szokott ezekkel a zseniális cuccokkal, meghódított minket. Évek óta szenvedtünk a gyorsan megnyúló, itt-ott szakadozó, a maratoni szoptatás próbáiban rendszeresen alul maradó  szoptatós ruházattal, a kényelmetlenebbnél kényelmetlenebb várandósoknak szánt cuccokkal. Az áttörést a Boob hozta.

Azt, hogy ezek a ruhák mennyire értünk van, először nyilvánvalóan az eszméletlen
jó szabásban és a rendkívül trükkös, láthatóan tapasztalatból eredő szoptatást segítő megoldásokban éreztük meg. És persze a nekünk szóló üzenetekben, a feliratos pólók azért színesitik a szopimaratonokat... :)) Sokat vagyunk úton babástól, sokat megyünk, sokszor szoptatunk is mindeközben: ezekben a helyzetekben életmentő, ha nem kell egy teljes outfit szervízzel kínlódnunk, hanem egy-egy ilyen szopi simán csak amolyan fast food formájában történik meg...
A Boob már ezzel is meggyőzően vetítette elő egy szoptatós-várandós álomruházat képét. De mitől lesz egy ruha fenntartható...? És miért olyan jó ebben a Boob...?
Elsősorban attól, hogy nem eldobható. Egy Boob termék karrierje nem ér véget hónapok után - de egy-két-három gyerek után sem: nem nyúlik, nem szakad, nem feslik. 



A címke is arra kér, hogy örökítsd másnak a ruhát, ha te már nem hordod. Az időzített elavulás korában igazi értéknek tartunk egy ilyen gyártói üzenetet.

Fenntartható lesz az anyaghasználata miatt is: 2008 óta ezek arányát a termékeikben 20%-ról 97%-ra emelték. Fürdőruháik például újrahasznosított nylonból készülnek, mosási útmutatóik segítenek abban, hogy hogyan válik elkerülhetővé a mikroműanyagok vízbe kerülésének minimalizálása. A cég folyamatosan dolgozik azon is, hogy a gyártási folyamata során csökkentse a káros anyagok kibocsátást.

A Boob termékek Portugáliában, Törökországban, Olaszországban és Görögországban készülnek, a gyártás teljes folyamata alatt tiszteletben tartva a dolgozóik alapvető emberi jogait.

... Hát ezért lett a Boob a mi kedvencünk. Egyetlen darabban ez a rengeteg munka áll össze azért, hogy hosszú éveken át legyen a legmenőbb darabja a várandós-szoptatós ruháidnak. Valódi svéd szupersztori az övék, amit a termékeiket hordva a sajátunkénak kezdünk érezni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése