Immunerősítés


NaturaMia - aromaterápia minden napra

Immunerősítés illóolajokkal? Igen! - és még sok minden más
Gyertek, megmutatom!

   Gyerekkorom óta vonzódtam a természethez,  s ma már okleveles aromaterapeutaként segítek várandósnak, édesanyának, kisbabának, szülőnek. Így született meg a NaturaMia aromaterápiás keverékek márka, melyek a természet adta esszenciák bölcsességével és gyógyító erejével őrizik meg és állítják helyre egészségünket.
   Körülöttünk szinte mindenki valamilyen légúti betegséggel küzd, remek egészségmegőrző és gyógyító megoldás lehet a Bio Citrom illóolaj párologtatása, kiváló légtérfertőtlenítő hatású, otthonra, bölcsikben, ovikban és iskolákban is bevált! Mellette pedig az Immun illóolajkeverék valamelyikével való mellkas és gerinc menti bedörzsölés kúraszerű alkalmazása. Az Immun Kajeput elsősorban felnőtteknek, az Immun Manó és Immun Lavend babáknak és gyerekeknek is bátran alkalmazható, az Immun Lavend pedig gyerekek mellett a várandósok segítője. Az Immun illóolajkeverékek összetevői mind immunerősítő, vírus- és baktériumölő hatásúak, melyek szinergiában sokkal hatékonyabbak, mint önállóan. Nálunk évek óta ez a bevált tuti páros!
   Az immunrendszerünk egyensúlya és ereje a test megerősítése mellett a lélek harmóniáján is múlik, melyhez az egyik legjobb segítségünk a szeretet adása és befogadása mellett a Tiszta Fény illóolajkeverék, mely párologtatva vagy a kis Bio Jojoba olajban oldva a csuklónkra cseppentve és mélyen belélegezve elűzi a téli depressziót, fényt hoz, megemeli a rezgésszintünket, stresszoldó hatású és akár álmatlanság esetén is érdemes bevetni. A babák és gyerek is nagyon szeretik az illatát, tehát újszülött mellé is kiváló ajándék lehet. Sok esetben a gyermekágyi depresszió megelőzésére vagy enyhítésére is hatékony megoldásnak mutatkozott.
   A rezgésszint megemelése is az egyik legjobb módszer arra, hogy immunrendszerünket és egész lényünket harmóniában tartsuk. Erre az egyik legkiválóbb a Bio Damaszkuszi rózsa hidrolátum, azaz hétköznapi nevén bio rózsavíz – de itt is fontos a terápiás, bevizsgált minőség!
   Sok kisbabás anyuka keres meg klasszikus babás helyzetekkel. A fogzás rendkívül megterhelő a szervezet számára. Ilyenkor a Fog olaj, melynek összetevői fájdalomcsillapító, fogzást könnyítő, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásúak, első számú segítőtársa a babának és a családnak. Amennyiben az alvás a gyenge pont, az Édes álom olaj lelket beburkoló, elringató hatása nyugtatóan hat a babára. Gyakori hívatlan vendég a kisbabás hónapokban a szájpenész és a popsigomba, melyek sokszor kéz a kézben járnak. Erre született a Gomba manó olaj, melynek összetevői gombaölő és immunerősítő hatásúak egyben, kifejezetten Bio Damaszkuszi rózsa hidrolátummal együtt érdemes alkalmazni, hogy elérjük a kívánt hatást!
   A kislányom nagy kedvence a „bibi olaj”, azaz az S.O.S olaj, és a „bibi spray”, a Bio Levendula-Teafa spray, balesetekre, táskám állandó tartalma.
   Mindezek mellett még sok helyzet van, amire az aromaterápia csodás és örömteli megoldást kínál, folytatás a következő számban!

                                                                                     Takács-Tóth Katalin, okleveles aromaszakértő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése